Islamic Widget

PEMBERITAHUAN:

MyEm0.ComPEMBERITAHUAN: Selepas 1 November 2010, Nurrul tidak lagi menggunakan pos ekspress di atas sebab-sebab tertentu termasuk masalah produk tidak sampai kepada customer gara-gara menggunakan alamat office atau apartment. Oleh hal demikian keseluruhan jual beli akan menggunakan pos laju kecuali pembelian dari luar Malaysia. Sebarang kesulitan amat dikesali. Terima kasih
"Kini anda boleh membuat tempahan tudung untuk dihadiahkan kepada insan istimewa dengan pakej WRAP ME! Sebarang pertanyaan/respon/cadangan sila layari fanspage kami! *click LINK*

ORDER FORM

Name:
IC Number
Phone Number
Email Address:
Address
Item's code & Quantity
Pos Laju to Peninsular Malaysia
Sabah
Sarawak
Oversea
Preferred bank Maybank
CIMB
Western Union
Due of Payment
Please leave your inquiries/message here

Customers information are confidential. We will not provide your information to others.

Maklumat pelanggan adalah rahsia. Kami tidak akan memberikan informasi anda kepada orang lain.


Form provided by Freedback.

Tuesday, March 30, 2010

Aprilicious~ III


 RM15
**MUSALMAH MANJA**

ALL SOLD-NO RESTOCK-ABLE

 01
PASTEL PINK
SOLD

 02
FUSHIA
SOLD

 03
SOFT PINK
SOLD

 04
GREY
SOLD

 05
BLUE+BLACK
SOLD

 06
COFFEE BROWN
 07
SOFT BROWN
SOLD
 08
BLUE BERRY
SOLD

 09
OCEAN
SOLD

 10
WHITE
SOLD

Aprilicious~ II


RM10
**Material: Georgette silk


HOWT BALLONS
 A 
-Rich purple
SOLD
 B
Red-yellow

  C
Choclate-orange
SOLD

  D
Black-red
SOLD


**************

RETRO
 A 
Obviously: Cyan+red
SOLD 
 B
Obviously: Yellow
SOLD

  C
Obviously: green
SOLD 

  D
Obviously: Yellow+Black
SOLD

   E
Obviously: blueberry+purple
SOLD

***************



JALUR LEBAR
 **LEFT-GREEN+BLACK SOLD
 **CENTRE-TURQOISE BLUE+BLACK
 **RIGHT-RED+BLACK


 **LEFT-ORANGE+BLACK
 **RIGHT-ELECTRIC BLUE+BLACK
 


*********************
STRIPEY 2 TONE
a
**orange+peachy**
SOLD

b
**Pinky**
SOLD

 c
**Green+blue**
SOLD


d
**Orange+yellow**
SOLD


Monday, March 29, 2010

Aprilicious~ I

** Stripey songket**
High Quality Cotton (sejuk)
RM15

01
colour: lite coklat,grey, purple

02
colour: coklat,red, biru
SOLD

03
colour:hitam,orange,biru


04
colour:hitam,vanila,biru

the time for enjoyment!

 senyum..senyum sampai telinga dulu!hehe


Salam semua!
**dah lama Nurrul tak buat suprise untuk
belibelah-shawl's fans
here we are..
Nurrul ade pengumuman nak buat.
.
.
.
.



Jeng3x

(nengok gambar dulu keyh)


:: pengumumannya ialah..

Nurrul nak buat competition memakai shawl label Belibelah-shawl

 Syarat mudah sangat²
 1. Shawl label belibelah-shawl 
::maksudnyer shawl yanga nda pakai adalah hasil belian dari belibelah-shawl,
belian dari blog lain yang cuba memasuki pertandingan ini akan di reject-
 2. Anda dibenarkan menghantar seberapa bnyak penyertaan
TETAPI dalam 1ENTRYsahaja-
::Sebab nurrul menggalakkan perkembangan idea.Tapi tak semmestinya hantar banyak dia menang, walaubagaimanapun...peluang menang besar la.hehehe
 3. Sila tinggalkan link entry anda pada box comment entry ini,
berserta email-kerana pemenang akan dihubungi melalui emel
 4. Nurrul tidak meletakkan garis panduan untuk u ols post cara pemakaian,
Tapi kalau boleh biarlah dr pelbagai angle-kalau rajin nak letak step by step 
pemakaian pon bagusss sangat!



Ciri² pemenang:
Menunjukkan cara pemakaian shawl dengan cara paling mudah dan ringkas.
Tetapi unik, kreatif dan kemas.



Contoh yang Nurrul bagi di atas mungkin terlalu beratt** tapi unik.
Nurul perlukan sesuatu yg ringkas, Unik dan Mudah**jgn lupa ciri² ni ok
- sebab Nurrul dah bowink
dengan cara pemaikaian shawls Nurrul sekarang ni..huuhu.

**mcm ni kawan Nurrul letak hairband pada shawl,
looks creative kan?


Hadiah
**Nurrul hanya akan memilih seorang pemenang.
Thumbnail pix paling atas tadi adalah hadiah untuk anda wahai pemenang.

2 tiket ABPBH@ Arena of Star dis weekend!!

OMG!
jgn lepaskan peluang oke. 
beserta Sehelai limited edition shawls,
dari belibelah-shawl



Expairy date:
Pertandingan berlangsung 3hari sahaja.
Bermula hari ini
29 March 2010
dan berakhir pada
31 MARCH 2010
(tepat jam 7malam)

::Pemenang akan diumumkan pada hari khamis
(1 APRIL 2010).
::Pemenang akan dihubungi pada hari Rabu malam melalui emel
(Plis noted sbb nurrul perlukan alamat dan no telefon anda malam itu jua!)

**penghantaran tiket akan berlangsung pada hari Khamis dan selamat sampai ke destinasi pada Jumaat insyAllah-



*******SELAMAT BERJAYA***********


Wednesday, March 24, 2010

scarvess C.R.A.Z.E 4-COME BACK!


LIMITED
scarvecraze4-

RM15
1pcs/design

COLOURFUL scarve c r a z e 4
FROM LEFT;
SC01::RED+BLACKAVAILABLE
SC02: FLYING BLUE- SOLD
SC03: POLKADOT PURPLE-AVAILABLE
SC04:COLOURFUL SQUARE- SOLD
SC05: COLOURFUL STRIPEY- SOLD

PLAIN scarve c r a z e 4
1::HOT RED-SOLD
2: SOFT BLUE
3:DARK PURPLE-SOLD
4:WHITE-SOLD
5: BLACK-SOLD
6:DODGER BLUE
7: GREY
8:AQUA-SOLD
9: CHOCOLATE


Edisi- semanis kurma


Belibelah-shawl
mempersembahkan
**Edisi-semanis kurma
helaian selendang pashmina beraneka warna,
sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan ciri² islamiah.
Boleh dipakai labuh menutupi paras dada,
sesuai untuk semua peringkat usia (^^)


**semanis kurma :sm04



RM15/pcs

DARI KIRI;
sm01:: SILVER
sm02:: BLACK
sm03::DARK RICH GREEN
sm04:: CREAM GOLDISH
 

DARI KIRI;
sm05:: CHOCLATE
sm06:: RICH PINK
sm07::GREEN COOL
sm08:: SWEET PEACH


DARI KIRI;
sm09:: BLUE OCEAN
sm10:: RED

Sunday, March 7, 2010

fantastic March III

material: Cotton
**nipis TIDAK jarang

RM15
**add only *RM2 for postage.wow!


A+
colour: hijau+pink+yellow
SOLD


B-
 
 
colour: hijau+peach+yellow
SOLD


B+
colour: hijau+orange+yellow
AVAILABLE

C+
colour: hijau+purple+yellow
SOLD

D+
colour: hijau+red+yellow
SOLD

E+
colour: blue family
SOLD

F+
 
 colour: blue+pink+yellow
SOLD

 G+
 
colour: coklat+maroon+yellow
SOLD

H+
SOLD