Islamic Widget

PEMBERITAHUAN:

MyEm0.ComPEMBERITAHUAN: Selepas 1 November 2010, Nurrul tidak lagi menggunakan pos ekspress di atas sebab-sebab tertentu termasuk masalah produk tidak sampai kepada customer gara-gara menggunakan alamat office atau apartment. Oleh hal demikian keseluruhan jual beli akan menggunakan pos laju kecuali pembelian dari luar Malaysia. Sebarang kesulitan amat dikesali. Terima kasih
"Kini anda boleh membuat tempahan tudung untuk dihadiahkan kepada insan istimewa dengan pakej WRAP ME! Sebarang pertanyaan/respon/cadangan sila layari fanspage kami! *click LINK*

ORDER FORM

Name:
IC Number
Phone Number
Email Address:
Address
Item's code & Quantity
Pos Laju to Peninsular Malaysia
Sabah
Sarawak
Oversea
Preferred bank Maybank
CIMB
Western Union
Due of Payment
Please leave your inquiries/message here

Customers information are confidential. We will not provide your information to others.

Maklumat pelanggan adalah rahsia. Kami tidak akan memberikan informasi anda kepada orang lain.


Form provided by Freedback.

Monday, March 29, 2010

the time for enjoyment!

 senyum..senyum sampai telinga dulu!hehe


Salam semua!
**dah lama Nurrul tak buat suprise untuk
belibelah-shawl's fans
here we are..
Nurrul ade pengumuman nak buat.
.
.
.
.



Jeng3x

(nengok gambar dulu keyh)


:: pengumumannya ialah..

Nurrul nak buat competition memakai shawl label Belibelah-shawl

 Syarat mudah sangat²
 1. Shawl label belibelah-shawl 
::maksudnyer shawl yanga nda pakai adalah hasil belian dari belibelah-shawl,
belian dari blog lain yang cuba memasuki pertandingan ini akan di reject-
 2. Anda dibenarkan menghantar seberapa bnyak penyertaan
TETAPI dalam 1ENTRYsahaja-
::Sebab nurrul menggalakkan perkembangan idea.Tapi tak semmestinya hantar banyak dia menang, walaubagaimanapun...peluang menang besar la.hehehe
 3. Sila tinggalkan link entry anda pada box comment entry ini,
berserta email-kerana pemenang akan dihubungi melalui emel
 4. Nurrul tidak meletakkan garis panduan untuk u ols post cara pemakaian,
Tapi kalau boleh biarlah dr pelbagai angle-kalau rajin nak letak step by step 
pemakaian pon bagusss sangat!



Ciri² pemenang:
Menunjukkan cara pemakaian shawl dengan cara paling mudah dan ringkas.
Tetapi unik, kreatif dan kemas.



Contoh yang Nurrul bagi di atas mungkin terlalu beratt** tapi unik.
Nurul perlukan sesuatu yg ringkas, Unik dan Mudah**jgn lupa ciri² ni ok
- sebab Nurrul dah bowink
dengan cara pemaikaian shawls Nurrul sekarang ni..huuhu.

**mcm ni kawan Nurrul letak hairband pada shawl,
looks creative kan?


Hadiah
**Nurrul hanya akan memilih seorang pemenang.
Thumbnail pix paling atas tadi adalah hadiah untuk anda wahai pemenang.

2 tiket ABPBH@ Arena of Star dis weekend!!

OMG!
jgn lepaskan peluang oke. 
beserta Sehelai limited edition shawls,
dari belibelah-shawl



Expairy date:
Pertandingan berlangsung 3hari sahaja.
Bermula hari ini
29 March 2010
dan berakhir pada
31 MARCH 2010
(tepat jam 7malam)

::Pemenang akan diumumkan pada hari khamis
(1 APRIL 2010).
::Pemenang akan dihubungi pada hari Rabu malam melalui emel
(Plis noted sbb nurrul perlukan alamat dan no telefon anda malam itu jua!)

**penghantaran tiket akan berlangsung pada hari Khamis dan selamat sampai ke destinasi pada Jumaat insyAllah-



*******SELAMAT BERJAYA***********