Islamic Widget

PEMBERITAHUAN:

MyEm0.ComPEMBERITAHUAN: Selepas 1 November 2010, Nurrul tidak lagi menggunakan pos ekspress di atas sebab-sebab tertentu termasuk masalah produk tidak sampai kepada customer gara-gara menggunakan alamat office atau apartment. Oleh hal demikian keseluruhan jual beli akan menggunakan pos laju kecuali pembelian dari luar Malaysia. Sebarang kesulitan amat dikesali. Terima kasih
"Kini anda boleh membuat tempahan tudung untuk dihadiahkan kepada insan istimewa dengan pakej WRAP ME! Sebarang pertanyaan/respon/cadangan sila layari fanspage kami! *click LINK*

ORDER FORM

Name:
IC Number
Phone Number
Email Address:
Address
Item's code & Quantity
Pos Laju to Peninsular Malaysia
Sabah
Sarawak
Oversea
Preferred bank Maybank
CIMB
Western Union
Due of Payment
Please leave your inquiries/message here

Customers information are confidential. We will not provide your information to others.

Maklumat pelanggan adalah rahsia. Kami tidak akan memberikan informasi anda kepada orang lain.


Form provided by Freedback.

Monday, May 31, 2010

Exclusive III **syria design+awning


LIMITED
**restockable
---FREE POS EKSPRESS DELIVERY only :)
**Tudung syria didatangkan sekali dengan anak. Walau bagaimanapun Nurrul memberi peluang untuk rakan² membuat pilihan sama ada mahu kan tudung atau anak, atau kedua-duanyer sekali.
Design menarik, diperbuat daripada material berkualiti.
Silakan mencuci mataa (^^)

 SY1
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38
SOLD
 SY2
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38
SOLD
 SY3
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38
 SOLD

 SY4
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38

 SY5
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38

  SY6
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38

 SY7
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38
  SOLD
 SY8
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38
 SY9
babyS only: rm15
MummyS only: rm27
Both: rm38
  SOLD

Sunday, May 30, 2010

Exclusive II **syria+awning


Ada lagi Koleksi untuk Syawal.
Eeh..bukan untuk Syawal sahaja,
kalau nak pergi wedding dan pelbagai majlis keramaian juga sesuai.

Kali ini,
Nurrul menitikberat kan permintaan rakan²
yang agak tidak sesuai untuk memakai syria dengan anak tudung tanpa awning.
Taraa..ini dia, syria dengan anak tudung awning.

 pix1: Ini anak tudung

pixII: Tudung syiria yang bakal Nurrul sarung

  pixII1: Okey..da siap.shomeyl tak? (-.-")


Anak tudung yang didatangkan sekali dengan syria ini.
muncul dengan pilihan warna² yang sangat suweett,

**satu bonus buat mereka yang punya bentuk muka sesuai dengan apa jua scarve,
boleh la mix+match syiria plain ni dengan scarve² lain.. (^^)


RM38/pcs
LIMITED
**restockable
---FREE POS EKSPRESS DELIVERY only :)
CODE: H1

CODE: H2


CODE: H3
SOLD
CODE: H4
SOLD
CODE: H5


CODE: H6

CODE: H7
SOLD

CODE: H8


CODE: H9
SOLD
CODE: H10
SOLD

CODE: H11
SOLD

**material syiria yang baik+sejuk.Nurrul suka!kamu pon akan suke.. hehehe

**Nurrul akan update Syiria design+awning yang melatopss* esuk! nantikan kemunculannyer ...


p/s: buat rakan radiusite-Ika, Selamat Pengantin Baru (^^)

Exclusive Syawal**

Salam..
Kali ni hebat. Belum Ramadhan, malah Qada' puasa pon ramai yang belum..Nurrul bole cerita pasal Syawal pula??Huuhu..Tak apa, namanye persediaan.. :)
Shawl Batu yang sangat shantekk**,
unik nyer, ade tiga bahagian batu yang terletak di bahagian atas (kepala),
dan hujung sudut bahagian kiri dan kanan shawl.
Sesuai dengan penggunaan shawl, Batu di atas bahagian kepala diletakkan sedikit kiri..supaya memudahkan urusan lilitan. Percaya, sebab Nurul juga sudah punya satu!

LIMITED
1 WARNA setiap design (^^)
enjoyy shopping!


**FREE SHIPPING--peninsular
++RM8 Sabah+Sarawak

CODE:
G1
colour: Grey

CODE:
G2
 colour: Grey



CODE:
G3
 colour: Cream
SOLD

CODE:
G4
 colour: White


CODE:
G5
 colour: White



CODE:
G6
 colour: Black

CODE:
G7
 colour: Dark Green


CODE:
G8
 colour: Dark Blue

CODE:
G9
 colour: Sky blue

CODE:
G10
 colour: Bright Peachy

CODE:
G11
 colour: Lite purple


RM17!!sahaja

Tuesday, May 18, 2010

^^Scarve craze-syiria ::maybatch 2



Salam ♥
Ade rahsia nurrul nak kongsi buat customer sekaliam..hehe (^.<)
"Macam mana nak kelihatan menarik walau dengan pakaian lama?"
......

senang je,
jawapannyer..
belilah tudung baru!
(*.*)wink²

tapi..kali ni, yang ingin di kongsi ialah..
tak perlu beli tudung baru,
beli anak tudung with new design dari belibelah-shawl collection
pon dah memadai, suai padan kan dengan tudung
syiria polos anda..yang warna coklat, merah, orange, kuning..
ade banyakkan dalam almari tuh?
..CONFIRM anda akan nampak seperti baru (^.<)
..betul la, nurrul buat

....tak tipu! (sambil angkat tangan, yakin ni (^^)hehe

ok, jom shopping
..jgn lupa scroll bawah ye, anak tudung syiria menanti..luv ya ♥♥


^^Scarve craze-syiria ::maybatch 2
material: lycra
10"x9.2" inch long

**SCARVE ONLY 
(tudung syiria sekadar contoh/
atau anda yang kaki shawl, boleh pakai anak tudung ni dengan shawl ok)

**different quality compare with batch 1

Buy1 for RM16
Buy 2-6 for RM15 each
Buy 7-9 for RM13 each
Buy10 above-RM12 each
SB1
Florish+black line
SOLD

SB2
Daun+blue line
RESERVED

SB3
Small square+purple pink line


SB4
floraldesign+purple pink line
SOLD

SB5
floraldesign+off white line



SB6
Splash+red line



SB7
Florish+black line


SB8
Crave+pink line


SB9
floral abstract+purple pink line


SB10
egg+off white line


SB11
Polkadot+whiteline

SB12
retro+redline
RESERVED

 ♥ Suka? fill the form ok (^.<) ♥


^^Scarve craze-syiria ::maybatch 1

hello peeps ♥
Hari ni nurrul nak perkenalkan anak tudung syiria.
kalau penggemar shawls,
rasanyer ramai dah tau..
tapi still ade segelintir yang belum tahu cara pemakaiananyer..
jadi, hari ini  Nurrul akan uar² kan cara pemakaian kepada mereka yang belum maklum 
mari! ;)  ♥ ♥

Syiria 2layer-
Design+plain

 i) syiria plain+design

 II) sarung pada kepala macam ni,
--untuk nampak singgle layer, boleh masukkan dri mana² bahagian, plain atau design
::patung ni memakai dari bahagian "design"::

 III) Untuk kelihatan double layer,
bahagian belakang (plain) tarik ke atas bahagian design.
::lepas tu boleh la sarung kan tudung syiria atau selendang!

**selamat mencuba**


Nak dapatkan lebih banyak anak tudung syiria
doublelayer-plain+design.
DO SCROLL UR CURSOR UNTIL THE BOTTOM OFF ENTRY ;)



SCRVE CRAZE-SYIRIA
buy 1for RM13
buy2-9 for RM10 each
buy10 and above for RM8 each

**max 2 design for ach quantity (untuk belian banyak)

-CLICK FOR ENLARGE-

 11.5"x9.5" (inc) long

PERHATIAN!:1 dari kiri::4 dari kanan::
7 dari kiri::10 dari kanan::13 dari kiri:: 16 dari kiri::
1:: dark choc + abstract
2:: white+abstract blue design
3::black+zebra line
4::pink+zebra line
5:: off white+graphic line
6:: dark blue+graphic line
7:: black +tribe
8:: darkblue+tribe
9::dark choc+zebra line
10:: off white+ tiedye (image 'serong' gambar dr other side)
 11:: light yellow+splash
12:: black+merak
13:: maroon+merak
14::white+purple abstract
15:: off white+splash
16:: off white+bebas   



***lagi scarve syria coming-