Islamic Widget

PEMBERITAHUAN:

MyEm0.ComPEMBERITAHUAN: Selepas 1 November 2010, Nurrul tidak lagi menggunakan pos ekspress di atas sebab-sebab tertentu termasuk masalah produk tidak sampai kepada customer gara-gara menggunakan alamat office atau apartment. Oleh hal demikian keseluruhan jual beli akan menggunakan pos laju kecuali pembelian dari luar Malaysia. Sebarang kesulitan amat dikesali. Terima kasih
"Kini anda boleh membuat tempahan tudung untuk dihadiahkan kepada insan istimewa dengan pakej WRAP ME! Sebarang pertanyaan/respon/cadangan sila layari fanspage kami! *click LINK*

ORDER FORM

Name:
IC Number
Phone Number
Email Address:
Address
Item's code & Quantity
Pos Laju to Peninsular Malaysia
Sabah
Sarawak
Oversea
Preferred bank Maybank
CIMB
Western Union
Due of Payment
Please leave your inquiries/message here

Customers information are confidential. We will not provide your information to others.

Maklumat pelanggan adalah rahsia. Kami tidak akan memberikan informasi anda kepada orang lain.


Form provided by Freedback.

Tuesday, May 18, 2010

^^Scarve craze-syiria ::maybatch 2



Salam ♥
Ade rahsia nurrul nak kongsi buat customer sekaliam..hehe (^.<)
"Macam mana nak kelihatan menarik walau dengan pakaian lama?"
......

senang je,
jawapannyer..
belilah tudung baru!
(*.*)wink²

tapi..kali ni, yang ingin di kongsi ialah..
tak perlu beli tudung baru,
beli anak tudung with new design dari belibelah-shawl collection
pon dah memadai, suai padan kan dengan tudung
syiria polos anda..yang warna coklat, merah, orange, kuning..
ade banyakkan dalam almari tuh?
..CONFIRM anda akan nampak seperti baru (^.<)
..betul la, nurrul buat

....tak tipu! (sambil angkat tangan, yakin ni (^^)hehe

ok, jom shopping
..jgn lupa scroll bawah ye, anak tudung syiria menanti..luv ya ♥♥


^^Scarve craze-syiria ::maybatch 2
material: lycra
10"x9.2" inch long

**SCARVE ONLY 
(tudung syiria sekadar contoh/
atau anda yang kaki shawl, boleh pakai anak tudung ni dengan shawl ok)

**different quality compare with batch 1

Buy1 for RM16
Buy 2-6 for RM15 each
Buy 7-9 for RM13 each
Buy10 above-RM12 each
SB1
Florish+black line
SOLD

SB2
Daun+blue line
RESERVED

SB3
Small square+purple pink line


SB4
floraldesign+purple pink line
SOLD

SB5
floraldesign+off white line



SB6
Splash+red line



SB7
Florish+black line


SB8
Crave+pink line


SB9
floral abstract+purple pink line


SB10
egg+off white line


SB11
Polkadot+whiteline

SB12
retro+redline
RESERVED

 ♥ Suka? fill the form ok (^.<) ♥