Islamic Widget

PEMBERITAHUAN:

MyEm0.ComPEMBERITAHUAN: Selepas 1 November 2010, Nurrul tidak lagi menggunakan pos ekspress di atas sebab-sebab tertentu termasuk masalah produk tidak sampai kepada customer gara-gara menggunakan alamat office atau apartment. Oleh hal demikian keseluruhan jual beli akan menggunakan pos laju kecuali pembelian dari luar Malaysia. Sebarang kesulitan amat dikesali. Terima kasih
"Kini anda boleh membuat tempahan tudung untuk dihadiahkan kepada insan istimewa dengan pakej WRAP ME! Sebarang pertanyaan/respon/cadangan sila layari fanspage kami! *click LINK*

ORDER FORM

Name:
IC Number
Phone Number
Email Address:
Address
Item's code & Quantity
Pos Laju to Peninsular Malaysia
Sabah
Sarawak
Oversea
Preferred bank Maybank
CIMB
Western Union
Due of Payment
Please leave your inquiries/message here

Customers information are confidential. We will not provide your information to others.

Maklumat pelanggan adalah rahsia. Kami tidak akan memberikan informasi anda kepada orang lain.


Form provided by Freedback.

Tuesday, May 18, 2010

^^Scarve craze-syiria ::maybatch 1

hello peeps ♥
Hari ni nurrul nak perkenalkan anak tudung syiria.
kalau penggemar shawls,
rasanyer ramai dah tau..
tapi still ade segelintir yang belum tahu cara pemakaiananyer..
jadi, hari ini  Nurrul akan uar² kan cara pemakaian kepada mereka yang belum maklum 
mari! ;)  ♥ ♥

Syiria 2layer-
Design+plain

 i) syiria plain+design

 II) sarung pada kepala macam ni,
--untuk nampak singgle layer, boleh masukkan dri mana² bahagian, plain atau design
::patung ni memakai dari bahagian "design"::

 III) Untuk kelihatan double layer,
bahagian belakang (plain) tarik ke atas bahagian design.
::lepas tu boleh la sarung kan tudung syiria atau selendang!

**selamat mencuba**


Nak dapatkan lebih banyak anak tudung syiria
doublelayer-plain+design.
DO SCROLL UR CURSOR UNTIL THE BOTTOM OFF ENTRY ;)



SCRVE CRAZE-SYIRIA
buy 1for RM13
buy2-9 for RM10 each
buy10 and above for RM8 each

**max 2 design for ach quantity (untuk belian banyak)

-CLICK FOR ENLARGE-

 11.5"x9.5" (inc) long

PERHATIAN!:1 dari kiri::4 dari kanan::
7 dari kiri::10 dari kanan::13 dari kiri:: 16 dari kiri::
1:: dark choc + abstract
2:: white+abstract blue design
3::black+zebra line
4::pink+zebra line
5:: off white+graphic line
6:: dark blue+graphic line
7:: black +tribe
8:: darkblue+tribe
9::dark choc+zebra line
10:: off white+ tiedye (image 'serong' gambar dr other side)
 11:: light yellow+splash
12:: black+merak
13:: maroon+merak
14::white+purple abstract
15:: off white+splash
16:: off white+bebas   



***lagi scarve syria coming-